Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Lucskos káposzta.
Hozzávalók: 2 kis zsenge fejes káposzta,
1 csokor kapor,
1 nagy pohár tejföl,
1 evőkanál liszt,
80 dkg sertés comb,
1 fej vöröshagyma,
étolaj,só,pirospaprika,1 babérlevél,kevés ecet,
kevés őrölt fehér bors,
kevés őrölt fűszer kömény.
A káposztát szeletekre vágjuk,gyengéden megsózzuk,félre tesszük.
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre fonnyasztjuk,rárakjuk a szintén apróra vágott ( kockákra )vágott húst.Mikor a hús kifehéredett rá szórjuk a piros paprikát.Annyi vizet teszünk rá,hogy éppen csak ellepje.Feddő alatt félig puhára pároljuk.Ha félig puha a hús hozzáadjuk a káposztát,beleteszünk 1 babérlevelet s készre főzzük.Amíg fő az étel addig elkészítjük a tejfölös,lisztes,kapros habarást ( 1 evőkanál lisztet a tejföllel és a kaporral össze keverjük;ha szükséges öntünk hozzá annyi vizet,hogy kissé folyékony legyen ).Ha kész az étel,teszünk bele egy kevés ecetet,őrölt fehér borsot,kevés őrölt fűszer köményt,ízlés szerint sót,és a tejfölös keveréket bele csurgatjuk ( közben állandóan kevergetjük,hogy nehogy csomós legyen ).Ha az étel felforrt,akkor még 2-3 percig még forraljuk s lehet tálalni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!