Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Fehér egerek mint hobbi állatok - kislány koromban kaptam Bonyhádról
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
GYERMEKSZALON - növények és a szép természet - ÁLLAT MESÉK vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sütőtökös kókuszgolyó.
Hozzávalók:
-50 dkg sütőtök,
-20 dkg háztartási darált keksz,
-10 dkg porcukor vagy édesítőszer,
-15 dkg darált dió,
-1 evőkanál lekvár/dzsem,
-5 dkg kókuszreszelék.
Elkészítés:
A tököt megsütjük,lepürésítjük.A kókuszreszelék kivételével összegyúrjuk az összes többi hozzávalóval.Golyókat formázunk,meghempergetjük a kókuszreszelékben,és már készen is vagyunk.
Ezt a receptet a Pingvin Magazin-ban találtam.
Pontosabban:Pingvin Magazin 2015.március 7. / 4. szám /
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!